Kakelbont

Kakelbont is een samenwerking tussen Koraal VZW, MMZ Kiosk en VZW De Kleine Vos. Vanuit onze vestiging op het Kiel bieden we verschillende modules aan waaronder mobiele contextbegeleiding, huiswerkbegeleiding en positieve heroriëntering (PHO).
Voor de contextbegeleidingen richten we ons op gezinnen met kinderen tussen 0 en 11jaar die moeilijkheden ervaren binnen het opvoedingsgebeuren.  We starten vanuit de hulpvraag en de krachten van het gezin en maken samen een plan op.
Het aanbod is gericht op gezinnen die wonen in Antwerpen-Kiel, Hoboken, Wilrijk, Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle en waar voldoende communicatie mogelijk is met het oog op begeleidingsgesprekken.
De begeleiding is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten een actieve medewerking van ouders. Mensen uit het netwerk (zowel informeel als professioneel)  zijn belangrijke partners in de begeleiding.
De begeleiding is gratis.
Na de aanmelding volgt er een uitklaringsgesprek om te bekijken of de veranderingswens en het aanbod op elkaar afgestemd kunnen worden.  Het team bekijkt of de begeleiding kan worden opgestart of het gezin op de wachtlijst kan.
Voor aanmeldingen of vragen kan je ons elke werkdag telefonisch bereiken op 0495 29 88 51, of via mail op info@ckgkakelbont.be .